Zijn de voedingsproducten van de zone in overeenstemming met de zone dieet?


Dr Barry Sears ontwikkelde het Zone Diet. Hij heeft een set van principes vastgesteld die koolhydraten en eiwitten op elke maaltijd afwegen. Hij heeft een dieetboek geschreven, die meer dan 4 miljoen exemplaren heeft verkocht sinds de markt de eerste keer raakt. Hij heeft ook in 1996 de ZonePerfect Nutrition Company opgericht en daarna vijf jaar later het bedrijf aan het Abbott Company verkocht.

Het ZonePerfect Nutrition Company is verder uitgebreid en verwacht dit jaar meer dan honderd miljoen dollar aan ZonePerfect-voedsel te verkopen. Dit zijn onder andere Zone Diet bars, Zone diet maaltijden, eiwit shakes en poeders, supplementen en visolie capsules die worden gebruikt als supplementen. Terwijl deze producten zijn aangeduid als Zone Diet producten, is Dr Sears het er niet mee eens dat ze de Zone Diet principes volgen en hij onderschrijft geen enkele van de producten.
In feite onderschrijft Dr Barry Sears een nieuw product genaamd Smart Zone, die een Hersheys-toetje is. Er zijn verschillende rechtszaken aangaande het gebruik van de Dr Sears impliciete goedkeuring van ZonePerfect producten. Dr. Sears is zeer duidelijk dat hij deze producten niet onderschrijft, ondanks het feit dat ze de ZonePerfect-naam gebruiken.
Wat is het probleem?
Dr Barry Sears exploiteert nu een bedrijf genaamd Zone Labs. Ze hebben de enige Zone Diet producten die Dr. Sears onderschrijft op dit moment. De Hershey SmartZone bars dragen ook Dr Sears-stempel van goedkeuring zodra ze worden verkocht.
De zorg voor de niet-ge├źndosseerde producten is dat terwijl ze de Zone producten lijken, zijn ze niet correct chemisch gebalanceerd om insuline te beheersen. Aangezien de gehele uitgangspunt van het Zone Diet is om voedsel te eten die uw lichaam zal helpen bij de controle van de hormonen die produceren en regelmatig insuline is het erg belangrijk dat de chemische samenstelling van het voedsel precies juist is.
Dr. Sears verklaart dat een dieetbalk een prima voorbeeld kan zijn van hoe dingen lijken te zijn Zone Foods, maar niet chemisch gebalanceerd zijn om met het programma te werken. Er zijn veel voedingsbalken die zijn samengesteld uit een 40/30/30 balans van eiwitten, koolhydraten en vet. Het vet in Zone bars komt uit een gepatenteerd visolieproduct dat het lichaam helemaal helpt bij het vertragen van de productie van insuline en voorkomt honger en gezocht. Andere bars verkocht als Zone producten hebben de 40/30/30 verhouding, maar ze gebruiken lijnzaad of sojabonenoli├źn die niet dezelfde chemische samenstelling hebben. Deze olie doet niets om het lichaam te helpen met insuline controle en zal resulteren in honger en gezocht.
Wat onderschrijft Dr. Sears?
Momenteel onderschrijft Dr. Sears zijn eigen lijn van supplementen die omvatten:
* OmegaRx® Fish Oil Concentrates die acteren om de functies van het hart, de hersenen en het immuunsysteem te optimaliseren, evenals hulp bij de hormonale controle van de insulineproductie.
* Zone Bars en Shakes die beschikbaar zijn voor de on-the-go maaltijden en snacks. Deze bars en shakes volgen de 40/30/30 ratio en hebben het extra voordeel van de omega visolie voor insuline controle.
* Zone Ribose is een ander supplement dat gebruikt wordt om energie te verhogen en spierstijfheid en vermoeidheid na oefening te verminderen.
* SeaHealth Plus is een vloeibare supplement die de vitaminen en mineralen bevat in 2-3 porties groenten en fruit. Het is hoog in anti-oxidanten die het lichaam van vrije radicalen bevrijden.
* Een aanvullende lijn van supplementen voor lichaams- en skeletsgezondheid die cardio ondersteuning, botaanvulling, leverondersteuning voor detoxificatie en Zone Foundation en microvoedingsondersteuning omvat.
De enige maaltijd die door Dr. Sears als een Zone-dieetproduct wordt onderschreven, is de nieuwe lijn van bevroren diners die hij heeft ontwikkeld bij Cedarlane, een producent van organische en natuurlijk bevroren diners. Deze Zone onderschreven maaltijden omvatten pizza, omeletten, enchiladas en burritos. Ze zijn ontworpen om in een magnetron te worden gekookt en genoten.
Dr. Sears ontwikkelt nog meer supplementen en maaltijden die passen in het Zone Diet. Wees voorzichtig om te controleren of het product dat u koopt, heeft Dr Sear's goedkeuring om ervoor te zorgen dat u echt in de Zone verblijft.